Кметът на Луковит: Цветанов редеше листите в ГЕРБ еднолично

0
И сега този човек ми говори за морал и прозрачност от екрана. Стига бе!
И сега този човек ми говори за морал и прозрачност от екрана. Стига бе!

И сега този човек ми говори за морал и прозрачност от екрана. Стига бе!

Кметът на Луковит Иван Грънчаров с пост по повод изказването на председателят на "Републиканци за България" Цветан Цветанов.

Ето какво написа той в профила си във Facebook:

"Чак днес, гледайки предаването “120 минути”, в което гост бе Цветан Цветанов, разбрах, всъщност, кой пречи на общината толкова дълго време да не получи съгласието на Държавата да стане стопанин на пещера "Проходна". Оказа се, че защитникът на тази за мен организация БТС с криминално управление е бил именно той. Наистина чак не ми се вярваше, че сивия кардинал в БТС е бил той. Вярно, че във времето на няколко пъти ми казаха, че ще си имам проблем с него, но въпреки това, не вярвах. И днес той директно в ефир се изцепи за "Ягодинската пещера", която бил спасил от лапите на община Борино, която искала да прилапа едни 70 000 лева на година приходи, като я стопанисва. Но видиш ли, той закрилникът, се преборил да се стопанисва от бандитската за мен БТС и така помогнал на хората. Нямам думи!

Този мислител и до скоро втори човек в ГЕРБ се оказва, че не знае, кой представлява хората. Оказва се не общината, в която живеят според него, а някакви льохмани от БТС. Стига бе! Срам нямате ли? За нахалство виждам и в повече. Не разбрах, всъщност, какво го интересува, кой редял листите на ГЕРБ в момента. Мога обаче да кажа, как се редяха, когато зависеше от него. Като във всяка демократична партия и тук - прозрачно. Канеше ръководствата на областта и общините на среща за редене на листа. Там всички решавахме единодушно подреждането в негово присъствие, съгласие и одобрение. До тук обаче с демокрацията и прозрачността. След няколко дни идваше и неговото еднолично решение, неподлежащо на промяна. И сега този човек ми говори за морал и прозрачност от екрана. Стига бе!"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Съдията пита свидетел:
- Знаете ли колко ще ви дадат за неверни показания?
- Да, обещаха ми едно BMW.

Харесай Дунавмост във Фейсбук