Кметът и депутатите си стиснаха ръцете да работят заедно за Русе

0
Екипът на Пенчо Милков е работил до момента с 5 правителства
Екипът на Пенчо Милков е работил до момента с 5 правителства Снимка: Facebook

Екипът на Пенчо Милков е работил до момента с 5 правителства 

Да работят заедно за решаване на проблемите и просперитета на Русе и региона - това си обещаха на среща днес кметът на Русе Пенчо Милков и депутатите от политическите сили, избрани в областта. 

Като основни акценти в съвместната си дейност градоначалникът и народните представители определиха възобновяването на дейността на Летище Русе, изграждането на втори мост край Русе, на интермодалния терминал и решаването на екологичните проблеми.

„Когато депутатите са единни, става по-лесно за кмета. Ще получим съдействие от всеки един от народните представители. Поставих проблемите и получих пълна подкрепа от тях“, коментира след срещата Пенчо Милков.

В своята фейсбук страница кметът Пенчо Милков коментира срещата:

"Днес се срещнах с депутатите, които представляват русенци в настоящия парламент.
Наред със сложната икономическа обстановка, сме изправени и пред политическа нестабилност. Всъщност, откакто заех поста, с екипа ми работихме с 5 правителства и сме в очакване на шестото. За местното управление всяка промяна изисква установяване на нови контакти, организиране на нови срещи и поредно представяне на проблемите и възможностите на Русе пред всеки от министрите.
С много настояване някои от въпросите намериха отговор – осигури се спирането на тирове във вътрешността на държавата, предстои да изградим буферен паркинг за тирове, най-модерната станция за измерване на качеството на въздуха в Русе, пръсканията срещу комари по целия Дунав дадоха ефект и още много, но и много задачи очакват своето решение.

В миналото кметът често беше сам в преследването на целите на общината. Днес видях готовност депутатите да съдействат със законодателна инициатива или други способи. Надявам се в следващите седмици да го докажат с действията си.
Каквито и да са различията между партиите в новия парламент, се надявам те да могат да се обединят за доброто на русенци."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    6
    Поредните
    Празни приказки и симулиране активност. Отсега е ясно - нищо няма да се случи.
  • 3
    5
    Един русенец
    Много ме изкефи Златанов като я поряза тази вредна и дребна Ася Пенчева. Само как я сряза тази грантаджийка. Тази прави кавали на ПП и ДБ. Ама в Русе номерът им няма да мине.
  • 5
    4
    Антон Стоянов
    Точно, така Страхилов. Обаче русенските медии са купени, начело особено с онази репортерка от Утро Ася Пенчева, която отиде в БНР и мъжът й е управител на ЕКОНТ в Русе. Те цензурират всичко и преиначават.
  • 1
    3
    Страхил
    АБСОЛЮТНИ ГЛУПОСТИ. ОТ ИЗКАЗВАНЕТО НА ЗЛАТАНОВ РАЗБРАХ, ЧЕ НЯМА НИЩО ОБЩО С КОЙТО И ДА БИЛО ОТ ОСТАНАЛИТЕ. АМА ЗАЩО НЕ КАЖЕТЕ, ЧЕ ТОЙ ЯСНО ЗАЯВИ, ЧЕ Е ПРОТИВ ВЪВЕЖДАНЕТО НА ЕВРОТО, ПРОТИВ ВОЙНАТА В УКРАЙНА И ПРОТИВ ЗАТВАРЯНЕ НА РУСКОТО КОНСУЛСТВО.
  • 5
    2
    Избирател
    А досега за какво са работили?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари