Клуб по плувни спортове "Локомотив" отпразнува 10-годишен юбилей

3

Събитието се проведе в зала “Европа” на Доходното здание

Русенският клуб по плувни спортове "Локомотив" отбеляза десетгодишния си юбилей.

С богата и разнообразна програма русенският клуб по плувни спортове "Локомотив" отпразнува своето десетгодишно успешно професионално развитие.

Събитието се проведе в залаЕвропа” на Доходното здание в присъствието на множество официални гости, сред които - Георги Чобанов – член на Управителния съвет на Българска федерация по плувни спортове, инж. Ивелина Георгиева – директор на Професионална гимназия по корабостроене и корабоплаване - Русе, Орлин Джелепов - управител на Спортен Комплекс „Аква Лайф“ Кранево. На празника бяха поканени и представители на някои от най-големите плувни клубове от София, Пловдив, Варна, Бургас и Благоевград.

Сред гостите на юбилейното тържество беше и заместник-кметът на Община Русе - Магдалина Илиева, която в своето поздравително слово изрази оптимизъм за бъдещото развитие на клуба, като обърна внимание на вложените от него усилия за възраждането на тази спортна дейност в града, а също така и успешното му управление по време на периода на пандемия. Тя поздрави представителите на КПС „Локомотив-Русе” за множеството завоювани награди и не пропусна да отбележи, че ръководството на клуба е доказало, че може да се справи с всякакви предизвикателства.

По време на тържеството, благодарение на старши треньора Деян Дончев, присъстващите успяха да се запознаят с историята и впечатляващите успехи на клуба, трупани неуморно през изминалите десет години.

Годишнината представи и награждаване на най-добри плувци в няколко различни възрастови групи. При възрастова група „Златна рибка“ като най-добра плувкиня от момичетата беше отличена Ан-Мари Младенова, а сред момчетата – Самуил Стоянов. От възрастова група „Весел Делфин“- Бояна Габровска и Димитър Димитров. Награди от възрастова група „Деца“ грабнаха Ева Христова и Адис Петров, а от „Младша възраст“- Елица Костадинова и Виктор Станев. Най-добрия плувец от група „Старша възраст” бе Михаела Маринова.

Събитието предвиди награждаване на плувци в още няколко категории, а именно: „Най-добра щафета – за 2022 г.”, „Най-добър отбор за 2022г. (деца 2010 и 2011 г.)” и Спортист на годината”, като последната беше спечелена от дългогодишния и активен състезател от създаването на КПС „Локомотив”-Русе - Румена Терзиева.

В края на тържественото отбелязване на юбилея поздравления и обръщения към присъстващите отправи Инна Иванова - почетен председател на клуба от 2016 до 2021 г.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари