Климатикът бил виновен за смъртта на младежите, намерени в кола

0
Полицаите предполагат, че заради жегата влюбените са включили климатика, през който са влезли отровните газове / Снимката е илюстративна
Полицаите предполагат, че заради жегата влюбените са включили климатика, през който са влезли отровните газове / Снимката е илюстративна Снимка: Нова телевизия

Влюбени момче и момиче загинаха от изгорели газове на кола в Никопол.

Телата на 22-годишния Джанер Яшаров и на 17-годишната Мелиса били открити вчера час след полунощ от братовчеда на момчето в кола с включен двигател, паркиран в гараж.

Труповете на младежите са откарани за аутопсия в плевенската болница. Причина за смъртта им е отравяне с газове, които се отделили от колата. Категорично не става въпрос за самоубийство, са обясниха от МВР, предаде „Телеграф”.
 
Джанер и приятелката му Мелиса били гаджета. В неделя вечерта решили да се усамотят в автомобила на младежа. Те се скрили в гаража, затворили вратата и включили двигателя.

Ченгетата предполагат, че заради жегата влюбените са включили климатика, през който са влезли и отровните газове. В 1,10 часа след полунощ братовчед на Джанер отишъл в гаража, но щом отворил вратата, останал в шок. Незабавно повикал полиция и линейка. Пристигналите на място спешни медици обаче само констатирали смъртта на Джанер и Мелиса.
 
Автомобилът „Опел Астра” бил с включен двигател, а климатикът дънел. Така го открили и ченгетата. Цялото помещение на гаража било изпълнено с отровни газове. По телата на загиналите няма никакви следи от насилие. Ключът на гаража пък бил открит в автомобила.

Мелиса беше толкова красиво дете, направо като капка”, плачеха вчера приятелките й. Според тях двамата с Джанер били лудо влюбени и правели планове да са завинаги заедно, но съдбата ги разделила.

Източник: Телеграф
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари