Клаудия Кардинале: Бях изнасилена, така се роди синът ми

16
Семейство на актрисата решило детето й да израсне в дома им като по-малък брат
Семейство на актрисата решило детето й да израсне в дома им като по-малък брат Снимка: Turner Classic Movies

Семейство на актрисата решило детето й да израсне в дома им като по-малък брат

В интервю за италианския вестник „Кориере дела сера” актрисата Клаудия Кардинале разказва, че в младините си е имала връзка с продуцент, за която си спомня с огорчение и неприятни чувства. Става въпрос за продуцента Франко Кристалди, пише Mila.bg.

Тогава преминавах през деликатен период от живота ми”. Звездата разказва как на младини в Тунис, където е родена, е била изнасилена.

Мъж, когото не познавах, много по-голям от мен, ме принуди да се кача с него в колата и ме изнасили. Беше ужасно. Най-хубавото обаче е, че от това насилие се роди моят прекрасен Патрик. Въпреки изключително сложната ситуация за момиче самотна майка, реших да не абортирам. Когато този мъж разбра, че съм бременна, се появи отново с претенцията да направя аборт. Нито за миг не съм мислила да се избавя от създанието си. Говорих с прекрасните си родители и със сестра ми и всички заедно решихме, че детето ми ще израсне в семейството като по-малък брат”, разказва Кардинале.

Според нея „смешното” в ситуацията било, че тя по онова време вече работела в киното и до последно никой не си дал сметка, че е бременна. Когато дошъл моментът да роди, продуцентът Франко Кристалди, с когото тогава имала договор, я завел в Лондон.

"Затова синът ми се казва Патрик - взе името на черквата, в която беше кръстен. В този труден момент бях благодарна на Кристалди, че ми помогна, но после...". Кардинале започва връзка с Кристалди. Той иска тя да държи в тайна раждането на детето и дори не го иска да живее с тях.

"С Кристалди бях като една подчинена служителка, която беше заплащана на месец заради четирите филма годишно, които правех. Обръщах се към него на фамилно име. Чувствах се пленничка, а родителите ми бяха бесни." Кристалди решава да организира сватба с Клаудия, без дори да ѝ каже. Актрисата обаче я анулира, защото не е влюбена в продуцента, за разлика от него.

"Кристалди беше голям продуцент, но в личния живот... по-добре да не говорим", допълва звездата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари