Класация на най-нарцистичните знаци в Зодиака

0
Самовлюбеността се счита за нежелано качество на човек
Самовлюбеността се счита за нежелано качество на човек

Самовлюбеността, особено ако прелива в нарцисизъм, се счита за нежелано качество на човек

Такива хора не са обичани в обществото. Астролозите направиха класация на зодиите, които са по-склонни към нарцисизъм.

Рак - 12 място

Раците най-малко мислят за себе си. Любовта им е насочена към любими хора, деца, домашни любимци, цветя, които имат нужда от тяхната грижа, споделя "Актуално".

Дева - 11 място

Девата олицетворява принципа на реда, спокойствието, победата на разума над чувствата, така че изглежда, че тя е напълно лишена от нарцисизъм. Всъщност тя се характеризира с фино възприемане на околното пространство и правилно самочувствие.

Козирог - 10 място

Козирозите не са лишени от нарцисизъм, както може да изглежда отстрани. Те просто винаги поставят летвата твърде високо за себе си. Те са известни работохолици, амбициозни и самоуверени.

Везни - 9 място

Везните винаги и във всичко се съмняват. Понякога самите те не знаят дали трябва да се гордеят със себе си за някои действия или да се мразят за тях.

Близнаци - 8 място

Енергичните и общителни Близнаци, вечно заети с важни неща и решаване на нечии проблеми, просто нямат време за себелюбие.

Водолей - 7 място

Най-свободолюбивият знак на зодиака, надарен с творческа енергия, оптимизъм и екстравагантност. Той никога не следва другите, избирайки своя собствен, изключителен път.

Стрелец - 6 място

Стрелците са в средата на този списък, защото са намерили перфектния баланс в живота между любовта към себе си и хората около тях. Те са енергични и готови безкористно да помагат на другите, стига това да не противоречи на личните им интереси.

Овен - 5 място

Въпреки факта, че Овенът е активен, енергичен и в критична ситуация е в състояние да окаже подкрепа на ближния си, той е непоправим егоист. Той има собствено мнение за всичко и е убеден, че то е единственото вярно.

Телец - 4 място

Повече от всичко на света Телците ценят комфорта, уюта и спокойния живот, който се стремят да създадат за семейството си и, разбира се, за себе си, своите близки. Всичко, направено от тях, може спокойно да се счете за следствие от нарцисизъм.

Риби - 3 място

Рибите са нарцистични мечтатели. Те не просто обичат себе си, те се обожават. Потопени в дълбоките си фантазии, те се реят в облаците, строят своите въздушни замъци и се възхищават отвън.

Лъв - 2 място

Лъвът се ражда със сигурността, че той е центърът на Вселената и целият свят се върти около него. Почти всички Лъвове са нарцистични егоисти, надарени с нарцистични черти. И те не могат да заемат първо място в този рейтинг само защото никога не го крият.

Скорпион - 1 място

Почетното първо място в класацията на най-нарцистичните зодии принадлежи на потайния, хитър и коварен Скорпион. Този егоцентрик не смята за необходимо да демонстрира своя нарцисизъм, както прави Лъвът. Той просто е убеден, че вселената не е нищо повече от прах под подметките на ботушите му.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари