Клане в Русе

10
След свада и бой Мутито намушкал с нож в областта на главата 38-годишен свой познат
След свада и бой Мутито намушкал с нож в областта на главата 38-годишен свой познат Видео: Русе Медиа

Известен с агресивното си поведение мъж проля кръв посред бял ден пред пазара в жк „Чародейка“.

След свада и бой той намушкал с нож в областта на главата 38-годишен свой познат, който е откаран в болница. За щастие раната не е дълбока и няма опасност за живота му, съобщи Русе Медиа.

Хора от квартала разказват, че нападателят е известен с прякора си Мутито, а иначе името му е Мустафа – ром с турска жилка, както го описват. Той бил познат като много агресивен и не за първи път размахва нож. Преди десетина години бил приютен от приятел през зимата, но имал психически проблеми. След забележка, направена от приятеля му, Мустафа го нападнал и му отрязал ухото с нож. Лежал е и в затвора, а известно време идвал край пазара с други мъже да пият заедно.

Така станало и днес, когато по неизвестни причини Мутито се скарал с 38-годишния турчин от ромски произход по прякор Кучето. Очевидци разказват, че компанията от няколко души започнала да пие още от сутринта на стъпалата срещу пазара.  Последвала свада и бой, който се пренесъл на отсрещния тротоар,  придружен с нож и кръв.

Работещите в магазините подали сигнал на тел.112 и на място били изпратени екипи на полицията и „Спешна помощ“. Нападателят е бил задържан, след което оглед направиха и специалисти от Криминалистична лаборатория.

Хората в района разказват, че край пазара често стават инциденти с побои, които най-често са вследствие на употреба на алкохол и дрога. Съвсем скоро е имало друг подобен случай, където е имало разчистване на сметки заради неиздължени пари за наркотици.

Вижте във видеото какво разказва очевидец на инцидента.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари