Клане в Роман

1
Между 31-годишният Георги и връстникът му Тошко избухнал жесток скандал
Между 31-годишният Георги и връстникът му Тошко избухнал жесток скандал

Кръв се ля край блок, населен с роми, в Роман в събота вечерта.

Между 31-годишният Георги и връстникът му Тошко избухнал жесток скандал. Около тях се събрали роднините им, които също се включили в караницата. Двамата мъже започнали да се млатят, а съпругата на Георги се изплашила, че двете й деца могат да пострадат. Тя почнала да ги гони от мястото, но Тошко замахнал с нож към нея. За да отърве жена си, Георги застанал между нея и нападателя и острието се забило в гърба му. Това разказва Мариан, който е брат на наръгания, пише Монитор.

Сигнал за клането е подал към 20 часа 52-годишният Митко - баща на пострадалия. Той казал на ченгетата, че Тошко е избягал.

На мястото пристигнали патрулки и линейка, която откарала Георги до спешния център в Роман, а после и до Враца. Там лекарите установили, че има прободна рана в лявата част на гръдния кош, закърпили я и го оставили за лечение. Но Георги не останал дълго в болницата и на своя глава си тръгнал същата вечер. В неделя сутринта обаче състоянието му се влошило и роднините му отново извикали линейка.

Полицаите открили и арестували Тошко. Те щракнали белезниците и на бащата на Георги.

Уведомен е дежурен обвинител при районната прокуратура в Мездра. По случая в полицейското управление Роман е образувано досъдебно производство, съобщиха от областната дирекция на МВР във Враца.

Източник: МОНИТОР
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари