Киро - Принца често пребивал готвача си

0
В морския град всички свързват Киро-Принца с мутренските времена
В морския град всички свързват Киро-Принца с мутренските времена Снимка: Флагман

Киро-Принца, който уби готвача си, преди това редовно го пребивал, разказаха местни жители.

Кървавата баня се е разиграла на външна маса пред ресторанта. Запоят е започнал още от ранния следобед в неделя. Киро бил от София, но имал няколко хотела в Несебър. Един от тях е „Принц Кирил", държал го от години и заради това хората го приемали като местен, съобщава „Флагман".

Вчера той се върнал в Несебър от София с черен „Фолксваген Пасат", извикал готвача си и вместо да подготвят ресторанта за сезона, седнали да се почерпят. 

„Плащаше му добре, заради което Кольо го уважаваше. Киро обаче се държеше с него отвратително. Миналата година го преби два или три пъти, все за глупости. Не си сдържаше нервите. Въпреки това Кольо му бе един от най-близките. Той му въртеше целия бизнес с ресторанта", казаха хора от персонала на заведението. Под масата още се виждат кървавите следи от разстрела на Кольо.

Първоначално бе съобщено, че изстрелът е произведен в автомобила на Киро, паркиран пред ресторанта, но се оказа, че това не е вярно. Киро само станал, за да вземе оръжието от фолсквагена, след което се върнал и гръмнал авера си от упор.

В морския град всички свързват Киро-Принца с мутренските времена, когато гости в хотела му често идвали видни представители на ъндърграунда. Убитият Кольо е семеен, има две момчета. Според негови приятели той бил изключително скромен и тих човек.

Междувременно от прокуратурата съобщиха, че под ръководството и надзора на Окръжна прокуратура - Бургас, е започнало досъдебно производство по случая. До момента са извършени оглед и претърсвания на местопроизшествието. Установено е, че смъртта е настъпила след употреба на огнестрелно оръжие.

Задържани за срок от 24 часа са две лица, от които са иззети обтривки за установяването на барутни частици. Един от арестуваните е Киро-Принца.

Установен е очевидец на престъплението, като предстои днес той да бъде разпитан, след което ще бъде уточнена правната квалификация на обвинението и то ще бъде повдигнато на извършителя.

Източник: flagman.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари