Кирил Петков: Ще настояваме нито един данък да не бъде повишен

0
ПП ще възстанови работата си от там, където беше спряна, посочи Петков
ПП ще възстанови работата си от там, където беше спряна, посочи Петков Снимка: БГНЕС

ПП ще възстанови работата си от там, където беше спряна, каза Петков

Всички дадохме дума да решим проблемите на хората, да започнем да градим тази България, за която си мечтаем. В този парламент ПП ще възстанови работата си от там, където беше спряна, този път като конструктивна, предвидима опозиция. Това каза Кирил Петков от парламентарната трибуна, предаде БГНЕС.

Ще се водим от два принципа – да оправдаем доверието на нашите избиратели, като изпълним предизборните обещания да работим за решаването на истинските проблеми на нашите избиратели. Ще настояваме нито един данък да не бъде повишен, посочи Петков.

Бюджетният дефицит да се ограничи на 3%, таван на цените на тока от 250 лева на мегаватчас, ще работим за таван на цента на газа. Ще подкрепим прага на регистрация по ДДС да се увеличи, каза Петков. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари