Кирил Петков се среща с русенци

3
Русенци ще могат да зададат въпросите си към Петков и представители на ПП
Русенци ще могат да зададат въпросите си към Петков и представители на ПП Снимка: БГНЕС

Русенци ще могат да зададат въпросите си към Петков и представители на ПП

Лидерът на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков ще се срещне и разговаря с русенци на 10 септември, събота.

Събитието ще се състои пред Съдебната палата в Русе.

„Ела на среща с Кирил Петков и отбора на „Промяната“. Задай въпросите, които те вълнуват, сподели с нас идеите си за развитие на региона и научи за целите, които сме си поставили по пътя към една променена България, канят организаторите от ПП.

Продължават и срещите в новооткрития офис на „Продължаваме промяната“ на улица „Славянска“ 15 в Русе. Всеки делничен ден от 10:00 до 13:00 часа и от 17:30 до 18:30 часа на място гражданите ще имат възможността да се срещат с кандидатите за народни представители от партията. Телефонът за връзка с офиса е: 0894688969.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    30
    Яна
    Със сигурност 5к0ф иска в Русе да има американска военна база, военна техника и два пъти годишно в Русе да има лгбт извращенията на сащ!
  • 0
    29
    канадец
    Де го кирето бе...
  • 3
    28
    ЙхХй
    Предател е, няма какъв друг да бъде! Никой дори от най-плюещите като создормон праси не си е позволявал да гони дипломати, когато беше министър! Но този откачен про100$$$$$$$$ к!р0 е американски агент/шпионин и работи в полза на родината му сащ срещу интересите на БЪЛГАРИТЕ! Този агент/шпионин има за цел да премахне традиционните семейни ценности между мъж и жена и да ги замени с лгбт извращенията и със зоофилия (евроатлантически "ценности")!!
  • 6
    27
    Уйелкъм, мистер Киро!
    Оставете го на бул. България при ТИР-аджиите. Те да му задават въпросите. Може и някой лев да изкара. После да го пратят в Мартен. Там ще имат доста въпроси. Пък може да опита мартенската корава краставица.
  • 0
    26
    до 25
    ...ако изобщо беше гражданин, а не някой, който очевидно отскоро общува с хора... пък и с думичките трудно се оправя...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари