Кирил Петков: Няма друга алтернатива на управлението на акад. Денков

0
Петков коментира вота на недоверие
Петков коментира вота на недоверие Снимка: БТА / архив

Петков коментира вота на недоверие

Знам, че в този момент друга алтернатива на управлението на акад. Денков, а той се справя много добре, няма.

Това коментира съпредседателят на парламентарната група на „Продължаваме промяната - Демократична България“ Кирил Петков относно заявката на „Възраждане“ да внесат с подкрепата на „Има такъв народ“ вот на недоверие към кабинета заради политиката в сектор енергетика, информира БТА.

Всички разбират, че „Възраждане“ се опитват да политизират тези реални протести и се опитват да ги използват за изборите за местна власт, каза още Петков, след като парламентът гласува решението за одобряване на постигнатото вчера споразумение между правителството, депутати, синдикати и протестиращите миньори и енергетици.

Спазваме си обещанията, вчера поехме ангажимент към енергетиците и социалните партньори това решение да бъде факт днес и то е факт, заяви Кирил Петков. Той увери, че хората на протеста могат да имат доверие, че обещанията, които са били дадени, ще бъдат изпълнени, както от правителството, така и от партиите, които са гарантирали това споразумение.

Петков посочи, че енергийната сигурност на страната ще бъде гарантирана от две неща – работи се в следващите 12 месеца Помпено-акумулираща водноелектрическа централа „Чаира“ да влезе обратно в обръщение и преди 2035 г. да включат блок 7 на Атомната електроцентрала „Козлодуй“ като заместващи мощности преди отпадането на въглищните централи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    3
    фена на Путин
    Винаги има алтернатива, путьо !
  • 4
    2
    ППДБ
    ПродажниПодлогиДвуличниБезбожници
  • 5
    1
    А бе,
    Мама ти и капут използван, само куршум в главите ви прости, €вроатлантически, ще решат проблемите на българите!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари