Кирил Петков: Никой не може да ни се обади по телефона и да ни каже какво да правим

0
Страната ни трябва расте с огромна скорост и да сме едни от най-проспериращите, имаме умни хора, условия за туризъм, а това не се случва, каза още Петков
Страната ни трябва расте с огромна скорост и да сме едни от най-проспериращите, имаме умни хора, условия за туризъм, а това не се случва, каза още Петков Видео: bTV

Страната ни трябва расте с огромна скорост и да сме едни от най-проспериращите, имаме умни хора, условия за туризъм, а това не се случва, каза още Петков

„Ние сме партия, базирана на ценности и принципи. Ако някой ги нарушава, ние ще критикуваме. Не сме в политиката, за да бъдем приятели или врагове с някого. Ние сме в политиката, за да става животът на българските граждани по-добър.“ Това каза съпредседателят на „Продължаваме промянатаКирил Петков по bTV.

Той заяви, че са влезли в политическите процеси с каузи и са останали независими от никого.

„Заради това сме неудобни. Никой не може да ни се обади по телефона и да ни каже какво да правим, както са свикнали“, заяви той в коментар на изострените им отношения с президента Румен Радев.

„Реториките нямат значение. Имат значение действията на служебното правителство през последните два месеца. Последното голямо разочарование беше около Българската банка на развитие, от която е откраднат 1 млрд., а тази сума е разпределена между 8 фирми“, заяви Петков.

„Всички потенциали на България са тук. Страната ни трябва расте с огромна скорост и да сме едни от най-проспериращите, имаме умни хора, условия за туризъм, а това не се случва", каза още съпредседателят на "Продължаваме промяната“.

„Докато 7 месеца бяхме в управлението, 1 милион пенсионери минаха над линията на бедност. Това ме прави щастлив. За първи път от 30 години успяхме да намалим неравенството. Нямаше нито ден с прекъсване на газа към нас“, посочи той.

Кирил Петков заяви, че първия мандат няма да бъде подкрепен, а втория мандат биха го поели само с "Демократична България", и то при редица условия.

"Нямаме нищо лично проф. Габровски, но виждаме, че Борисов ще взема реалните решения. Не искаме връщането на този модел", каза още Петков.

Какво още каза Кирил Петков вижте във видеото.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    7
    Айде бе?
    Само от американското посолство ли се ползват с тази привилегия, марионетки нескопосани?
  • 1
    6
    До 5
    Та смей се на воля,кой ти пречи...
  • 5
    5
    станко, станко,
    просто киро лъже повече от боко, досега няма едно нещо свършено от обещаното! дб пък са отрочета на бивши комунисти и десари, какво да чакаме от тях?!? най-български викаш?!? смех, та смех!
  • 4
    4
    boStanko
    Много си краен Stanko, за което имаш - от мен. Има грешка има и прошка, това не ти е ясно, всъщност както и на 99 % от избирателите на простоКиро. Говорите на ангро, ама е зле, ще не можете да се видите от страни! Лошото е, че сте разочарование на много млади хора, гласували за ПП, а още по-лошо е, че ги "харчите" безсмислено!
  • 2
    3
    До Станко
    Боклук ДеБилен, проДаЙ България и Пълни Педали са най продажната сган,която някога е обитавала българското политическо пространство! Айде припкай да си вземеш тролската надница, ДеБел боклук!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари