Кирил Петков: Не сме обещавали нито самолети, нито войска - това са опорки на разни сайтове

0
Никой от тук нататък не може да ни казва, никой не може да ни поставя на някаква салфетка, заяви премиерът
Никой от тук нататък не може да ни казва, никой не може да ни поставя на някаква салфетка, заяви премиерът

Никой от тук нататък не може да ни казва, никой не може да ни поставя на някаква салфетка

"Не сме поемали никакви ангажименти наши самолети да бъдат дадени на Украйна. Българската армия така или иначе не разполага с достатъчно самолети, заяви министър председателят Кирил Петков след заседанието на Министерски съвет. Другата фалшива новина бе, че ще пращаме войски в Украйна. Нито някой от ЕС някой е предлагал това. Това са фалшиви новини и опорки на някакви сайтове. /Новината бе публикувана в сайта на Дневник/", заяви той, цитиран от Traffic News.

Премиерът заяви, че националният интерес е един и той е когато виждаме неправда - в случая един славянски народ напада друг без причина, ние да не стоим с наведена глава. "Националният интерес е да имаме позиция и когато виждаме, че е една страна прави нещо неправилно , ние не трябва да мълчим. Заедно с ЕС, само в един глас, може да имаме чуваемост. България няма да е мълчаливият партньор", каза Петков.

Премиерът: Новият министър на отбраната ще бъде проф. Тодор Тагарев

"Сега едни момчета на 17-18 години се стрелят в студа. И тук не става дума за Русия като народ, а за един диктатор, заради който умират хиляди. Хора се крият по мазетата, българи са застрашени. Никой от тук нататък не може да ни казва , никой не може да ни поставя на някаква салфетка. Ние сме независима страна и можем да говорим в един глас, заедно с всички страни на ЕС", бе категоричен премиерът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    1
    русенец
    Румене, прибери си идиотите, мамка ти и военен загубен!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари