Кирил Петков: Много бързо започваме да се връщаме към мутренските времена

1
Много съм притеснен от новината, че главният прокурор лично е заплашвал главния секретар
Много съм притеснен от новината, че главният прокурор лично е заплашвал главния секретар Видео: bTV

Много съм притеснен от новината, че главният прокурор лично е заплашвал главния секретар

Аз съм притеснен от факта, че нещо много бързо започваме да се връщаме към мутренските времена“, каза лидерът на ПП-ДБ Кирил Петков на влизане в Народното събрание, предаде bTV. Там служебният кабинет на Димитър Главчев положи клетва.

Петков коментира, че е много притеснен от новината, че главният прокурор лично е заплашвал главния секретар. „Това не звучи като европейска държава“.

На въпрос дали подкрепя Живко Коцев, Петков отговори, че обвиненията с часовника са заради нещо по-страшно – „Прокуратурата отново се използва като бухалка. Представяте ли си в друга европейска държава главният прокурор да изнудва главния секретар? Това звучи безумно“, допълни Петков.

Той допълни, че прокуратурата трябва да разследва всички сигнали. „Не може с някакви снимки на пачки да се опитва да се замаже нещо по-страшно“, каза още Петков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    4
    123
    Да наеба майка ти, жена ти а дъщерите ти ще ги завържа да гледат как им еякулирам на човките. И теб ще вържа до тях, да гледат как те шибам с голям черен корав вулканизиран гумен кур и ще те бия през устата с него, задето тая уста изговори нереално много лъжи. Боклук мръсен.
  • 4
    3
    Българин
    Наглият харвардски шарлатанин Киро Простото да коментира снимката си със синчето контрабандист, явно здраво им се оплетоха схемите на Пеевски Подлоги щом започнаха да квичат така жално!
  • 4
    2
    Security Servis
    Че ние не сме излизали от мутренските времена,методологии,способи,манталитети и приоми,да не говорим за подражанието от подрастващите.Всеки куфее и прави се на мутра.
  • 6
    1
    Кириле
    че нали вие ги изпрахте. Заради желанието ви за власт на всяка цена, върнахте на власт мутрите ГЕРБ
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари