Кирил Петков: Дясната ръка на Калин Стоянов е новият главен секретар на МВР

1
Прокуратурата се е превърнала във фабрика за компромати, заяви ген. Атанас Атанасов
Прокуратурата се е превърнала във фабрика за компромати, заяви ген. Атанас Атанасов Снимка: БГНЕС

Прокуратурата се е превърнала във фабрика за компромати, заяви ген. Атанас Атанасов

"Дясната ръка" на Калин Стоянов е сегашният главен секретар на МВР, каза съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков по адрес на Димитър Кангалджиев, който ще изпълнява длъжността до назначаването на титуляр, предаде БГНЕС.

"Прокуратурата отново е бухалка", констатира Петков и продължи: Започнаха отново да ни плашат, че няма пари, а утре ще дадат само на половин милион пенсионери добавка, на другите - няма. Хубавата новина е, че имаме само 2 месеца от този ужас, отиваме на избори и българските граждани могат да изберат – новия или стария модел.

В отговор на медии за скандалите в МВР, Петков каза: От една страна имаме медийна кампания с кученце и пари, от друга страна – главен прокурор, който казва „ще те разследвам, ако не си дадеш оставката“. Ако Живко Коцев е направил престъпление, нека да се разследван. Но ако Живко Коцев е извикан, за да бъде заплашван, е престъпление, каза Петков.

Съпредседателят отново припомни, че ПП-ДБ не са били търсени в разговорите за служебен кабинет.

Имаме ос - Пеевски, Борисов, премиер, на когото казват какво да прави, МВР министър, който осигурява чадър за купения вот и сега имаме главен секретар, който му е дясна ръка”, смята Петков.

От своя страна ген. Атанас Атанасов заяви, че прокуратурата се е превърнала във фабрика за компромати.

Къде са доказателствата, че въпросните Николови са контрабандисти, попита Атанасов. "Президентът каза и, че нямаше да назначи Калин Стоянов за вътрешен министър, ще дойде време да се видят и контактите на Стоянов с тези въпросни контрабандисти”, подчерта Атанасов.

Той бе категоричен, че е на 100% убеден, че Живко Коцев не е участвал в престъпна дейност.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    кики, мама,
    обърши си носа, че е станал двоен от лъжите ти!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари