Кирил Петков: Малката ми дъщеря Ани иска цигулка за Коледа

0
Какви подаръци искат депутатите и къде ще празнуват?
Какви подаръци искат депутатите и къде ще празнуват? Снимка: Личен архив

Какви подаръци искат депутатите и къде ще празнуват?

Подготвени ли за народните представители за празниците, какви подаръци са купили, къде и с кого ще празнуват. На всички тези въпроси отговориха депутати от различни парламентарни групи в Народното събрание, предаде Агенция "Фокус".

Съпредседателят на "Продължаваме промяната" Кирил Петков сподели, че ще бъде заобиколен от най-близките си хора, а за подаръци не му е останало време. "Малката ми дъщеря Ани иска нова цигулка", каза той и изрази надежда, че заедно със семейството си ще прекара едни нормални и хубави дни без толкова политическо говорене. "Нещото, което най-много ми липсваше през тази година бе времето със семейството ми", заключи бившият министър-председател и депутат.

Даниел Митов от ГЕРБ каза, че за подарък желае точно определена книга, която тайно се надява да му бъде подарена от съпругата му.

Народният представител от БСП Иван Ченчев и председател на Комисията по култура и медии към парламента сподели, че на новогодишния празник ще е извън града, а книгите са фаворитът за подарък.

Депутатът от "Демократична България" Ивайло Мирчев посочи, че традицията в семейството му са технологичните подаръци като даде за пример безжичните слушалки.

Делян Добрев от ГЕРБ каза, че съпругата му се заела с коледните изненади, а празниците ще прекара в родния си град Хасково, а на Нова година ще бъде в морския град Созопол.

Относно подготовката и избора на подаръци Георги Самандов от "Български възход" бе категоричен: "Мъжете сме излъгани, че сме по-силният пол. Това всъщност са жените. Вкъщи жена ми се грижи за тях."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    3
    Желая му...
    Трите му щерки лесбийки да станат и снахи да му доведат, жена му само с негри да му туря рога, а него Асенчо Всилев да го оножда анално! И да си ходи в Канадата, или още по-добре – на макя си у пундата, че и без него тук боклуци и предатели си имаме достатъчно!
  • -2
    2
    Наистина
    Може и на женкати да купиш ама не цигулка а флейта
  • 2
    1
    про100$$$ к!р0
    про100$$$ к!р0, не си разбрал правилно! Иска да си смени пола, разреши и тази евроатлантическа ценност, про100$$$ к!р0!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари