Кирил Петков: Имах непрецизен изказ за Мария Габриел

0
Бих искал да кажа ясно личното си мнение за нея
Бих искал да кажа ясно личното си мнение за нея Снимка: БГНЕС

Бих искал да кажа ясно личното си мнение за нея

В дългата нощ, в която ПП трябваше да вземе съдбоносно решение за втория мандат, имаше много емоции, мнения, квалификации. Имаше и непрецизен изказ от моя страна за г-жа Мария Габриел, затова бих искал да кажа ясно личното си мнение за нея:

Считам, че Мария Габриел е пример за смелостта и способностите на дамите в политиката. Дълбоки уважения към нея и към всяка дама, взела решение да превърне политиката в призвание. Знам колко е трудно да се решиш на тази крачка и още повече да останеш. И също толкова добре знам колко е необходимо и безценно. С такива примери вярвам, че изпращаме силно послание и мотивация повече жени да разберат, че мястото на всяка от вас е точно там, където си изберете.

Кирил Петков

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    Nekoy
    Това нещо е за психиатрията.
  • 19
    1
    Бай Ставри
    Маймун ,за нищо не ставаш!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари