Кирил Петков и Асен Василев обявяват проекта си утре

0
Поканата до медиите е под наслов "Продължаваме промяната"
Поканата до медиите е под наслов "Продължаваме промяната" Снимка: БГНЕС

Поканата до медиите е под наслов "Продължаваме промяната"

Бившите служебни министри Кирил Петков и Асен Василев ще обявят политическия си проект в неделя, предаде репортер на БГНЕС.

В покана, отправена от "Продължаваме промяната" до медиите, се казва, че двамата, заедно с техни съмишленици, ще представят идеите си за бъдещо участие в политическия живот на страната в неформална обстановка.

От такъв проект има нужда, заяви пред БНР в предаването "Политическо НЕкоректно" лидерът на гражданската платформа "Изправи се БГ" Мая Манолова:

"Има нужда от нов играч на терена. Няма нужда да ги делим на стари и нови. Става дума кои от играчите, включително и от формациите на промяната наистина искат да демонтират мафиотския модел".

Манолова посочи новия проект на Петков и Василев и обединение "Демократична България" като потенциални партньори на Изправи се БГ! в евентуално обединение преди или след изборите.

Асен Василев и Кирил Петков обявиха, че ще участват в изборите, след като приключиха мандатите им като служебни министри - съответно на финансите и на икономиката.

Кирил Петков коментира, че няма време за регистриране на политическа партия и за това двамата ще "търсят партньори".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари