Кирил Борисов: Няма договорка между Божков и прокуратурата

1
Направи ми впечатление, че беше спокоен в съда, коментира журналистът
Направи ми впечатление, че беше спокоен в съда, коментира журналистът Видео: NOVA

Направи ми впечатление, че беше спокоен в съда, коментира журналистът

"Доколкото стана ясно в съдената зала вчера, разследващите имат данни, че Божков е комуникирал с Евгений Пригожин, но това се е случвало преди да започне тази война, но не след окупацията на Крим". Това заяви Кирил Борисов, журналист от в. "24 часа", цитиран от NOVA. Бизнесменът обаче отрича.

"Направи ми впечатление, че беше спокоен. Някак прие това, че първоинстанционният съд ще го оставя в ареста, докато се прознесе Апелативният съд на 5 септември", посочи още Борисов. Спред него не са верни спекулациите, че има някаква договорка между Божков и прокуратурата.

"Наблюдаващият прокурор по делото беше достатъчно категоричен, че Божков трябва да остане в ареста за постоянно. Това не се случи с друг обвиняем по същото дело - Георги Попов, който е близък на Божков, съдружник и негов доверен човек. Той се прибра от Дубай в 2021 година и беше освободен от арест срещу 40 хиляди лева гаранция от Първоинституционния съд", коментира още журналистът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари