Километрично задръстване на АМ „Тракия“

0
Загинала е 74-годишна жена
Загинала е 74-годишна жена Снимка: БГНЕС / архив

Затруднено е движението в посока Бургас в района на Пловдив заради пътен инцидент

Катастрофа временно затруднява движението по АМ „Тракия“ в посока Бургас, в района на Пловдив, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Образувала се е колона от превозни средства около два километра. Загинала е 74-годишна жена.

На място пътни полицаи регулират трафика. Осигурени за преминаване са обходни маршрути – по Подбалканския път или по пътя I-8 със слизане на Пазарджик или на Цалапица.

Сигналът за инцидента е получен в МВР около 15:20 часа днес. По първоначални данни лек автомобил с пловдивска регистрация е застигнал и блъснал отзад автомобил с чужда регистрация. На място е загинала 74-годишна пътничка от първата кола, а водачът на колата и друга пътничка, на 47 години, са откарани в болница за прегледи. Няма сериозно пострадали от втория автомобил, в който пътували четирима души. В момента се организира оглед на местопроизшествието.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари