Кикбоксьорите ни от СК "Хелиос" с награди от първенството в Каварна

0
Много опит и години събирани знания и умения грейнаха в срещите на всички участници
Много опит и години събирани знания и умения грейнаха в срещите на всички участници

Трима състезатели на СК”Хелиос” участваха в държавното първенство по кикбокс провело се от 25 до 27-ми септември в град Каварна състезатели от 41 клуба в страната
Състезанието бе паметно с факта, че в него за първи път в България се проведоха мачове между ветерани.

В края на цялото първенство всички присъстващи – състезатели, треньори и публика наобградиха полето където започнаха толкова дълго очакваните и коментирани двубои.

Участници бяха треньори и бивши състезатели, от които всички очакваха да покажат „как се прави това”. Първата среща бе в категория до 74 кг, в която игра русенския треньор Митко Ружинов и това му даде възможността да стане и първия в историята на България държавен шампион по кикбокс за ветерани.

Много опит и години събирани знания и умения грейнаха в срещите на всички участници, чиито кариери като състезатели за доста богати, но една от най-добрите страни на това превърнало се в демонстративно шоу състезание бе, че показа идеята за спортно дълголетие и здраве на всички трениращи красивия спорт кикбокс.

Участващия в надпреварата при мъжете  русенец - Румен Белчев се окичи с бронзово отличие в категория до 89 кг, а третия русенски състезател - дебютантът Симеон Стефанов изигра прекрасен мач срещу многократен световен и европейски шампион и показа, че е много сърцат и перспективен боец.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари