Кери Моллова се покри

0
Жената на Ахмед, който уж отстъпи реда си за трансплантация на младо момче, сякаш потъна вдън зема
Жената на Ахмед, който уж отстъпи реда си за трансплантация на младо момче, сякаш потъна вдън зема

Кери Моллова, която допреди два дни даваше пространни интервюта как преди 5 години мъжът й Ахмед отстъпил реда си за трансплантацията на бъбрек на 14-годишно момче, а сега се нуждае от спешна трансплантация за да живее, се скри.

На молбите й за помощ само за 48 часа в банковата сметка на Ахмед Моллов бяха събрани над 80 хиляди лв. от дарители, въпреки че за операция в Турция, за която тя ще му дари бъбрек, са му необходими 23 хиляди евро, пише 24 часа.

Днес обаче от Изпълнителната агенция по трансплантации разпространиха информацията, че Ахмед Моллов никога не е отстъпвал реда си за трансплантация, още по-малкото на дете, и изобщо не е бил викан за операция след регистрацията му в ИАТ през 2011г. Явно поради това днес Кери Моллова не вдигаше мобилния си телефон и не отговаряше на повикванията.

Ахмед Моллов все още е в интензивния сектор на кардиологичното отделение на болницата в Пазарджик, където бе настанен в понеделник, заради аритмия и опасност от инфаркт. Там обаче посетители и придружители не се допускат, нямаше я и съпругата му Кери. Тя не бе открита и в дома на семейството в Пещера.

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари