Къци Вапцаров: До ден днешен никой не излезе с официална информация за катастрофата с Милен

5
Не сме информирани достатъчно и не вярваме докрай в справедливостта на структурите
Не сме информирани достатъчно и не вярваме докрай в справедливостта на структурите

Смятам, че не е редно фейсбук обществото за изземва функцията на разследващите и правораздаващи органи на държавата.

Вярвам че ние го правим, защото първо не сме информирани достатъчно и второ, може би не вярваме докрай в справедливостта на структурите. Ако престъпленията получаваха адекватно възмездие и обществото се информираше детайлно, може би това нямаше да съществува в такъв мащаб.

Това заяви Къци Вапцаров в социалната мрежа във връзка с тежката катастрофа, при която загина журналистът Милен Цветков.

Смятам, че не е редно фейсбук обществото за изземва функцията на разследващите и правораздаващи органи на държавата, но вярвам че ние го правим, защото първо не сме информирани достатъчно и второ, може би не вярваме докрай в справедливостта на структурите.

Ако престъпленията получаваха адекватно възмездие и обществото се информираше детайлно, може би това нямаше да съществува в такъв мащаб. Ето до ден днешен нито една структура не излезе с официално изявление (дано греша) с важни детайли, относно катастрофата, сам ли е бил Милен, двама ли са били (ако да, кой е бил другият), изваден ли е, ходил ли е, не е ли ходил, на задната седалка ли е бил, на шофьорското място ли, дрогата с какво е бил дрогиран, от кого го е купил, знае ли се кой разпространява такава дрога, кой я внася, прави ли се нещо по въпроса, колко арестувани и вкарани в затвора има за разпространението на тази дрога, отвориха ли черната кутия на колата, какви са данните от борсовия компютър, толкова хора там, защо няма интервю с тях, да разкажат какво са видели, ако ще с гръб към камерата... уж толкова информационни медии, а нямаме никаква конкретна информация.

Може би затова хората се опитват да разсъждават, търсят и съдят от домовете си, което можеше да не се случва, ако имаше адекватни действия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари