Катрин Тасева се разплака в ефир

0
Гимнастичка получи отново златния си медал, който продаде в помощ на футболист със злокачествен тумор
Гимнастичка получи отново златния си медал, който продаде в помощ на футболист със злокачествен тумор Видео: bTV

Гимнастичката Катрин Тасева получи отново златния си медал, който продаде в помощ на футболиста със злокачествен тумор на крака Иван Тодоров.

Три месеца след благотворителния търг, в предаването "120 минути" по bTV анонимният и до днес купувач върна отличието на шампионката.

Преди няколко месеца Катрин Тасева съобщи публично, че иска да подкрепи млад мъж, който събира пари за тежка операция в чужбина.

"Знам, че и той е спортист, аз също съм спортист. От чисто колегиална гледна точка много се трогнах", сподели "Златното момиче".

Три месеца по-късно, без да предполага какво я очаква, Катрин влезе в студиото на "120 минути" с мисълта, че ще разкаже за предстоящите състезания, в които ще участва. Уж случайно, водещият попита за съдбата на нейния медал и бухалките, с които спечели златото.

Минути по-късно отличието отново бе на врата на шампионката. По молба на дарителя, той остава анонимен. Но по неговите думи - всеки медал трябва да е при шампиона си.

"Има много спортисти с талант - това отново са негови думи - има много талантливи хора с титли, но Катрин е шампион със сърце", каза водещият Светослав Иванов.

"Благодаря много наистина. Страхотен човек, страхотен жест", отвърна през сълзи Катрин.

Източник: bTV
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари