Катрин Тасева получи романтично предложение за брак в центъра на Пловдив

2

Гимнастичката каза "Да" навръх Игнажден

Нестандартно предложение за брак се случи в ранния следобед пред коледната елха в центъра на Пловдив.

Станислав Сивков предложи женитба на любимата си Катрин Тасева, като падна на коляно и поднесе пръстен, а група от над 10 негови приятели, облечени като Дядо Коледа, държаха зад тях надпис: „Ще се омъжиш ли за мен?“

Младата дама прие предложението под аплодисментите и виковете „Горчиво!“ както на приятелите им, така и на случайните минувачи по централния пловдивски площад, разказаха от Радио Пловдив.

Катрин Тасева, бивша шампионка по художествена гимнастика, бе видимо развълнувана. Щастливият младоженец Станислав Сивков сподели пред радиото, че днес, на Игнажден, има рожден ден и затова е решил така нестандартно да предложи брак и да „събере“ празниците си.

За да участва в изненадата, групата на Дядо-Коледовците чака повече от половин час на площада, като старателно се криеше от очите на влюбената двойка.

Пожелаваме много здраве и семейно щастие на годениците!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари