Катрин Тасева обяви, че е бременна

4
По Коледа приятелят на Катрин Тасева ѝ предложи брак в центъра на Пловдив, в присъствието на техни познати, облечени като Дядо Коледа
По Коледа приятелят на Катрин Тасева ѝ предложи брак в центъра на Пловдив, в присъствието на техни познати, облечени като Дядо Коледа Снимка: Facebook

По Коледа приятелят на Катрин Тасева ѝ предложи брак в центъра на Пловдив, в присъствието на техни познати, облечени като Дядо Коледа

Златното момиче Катрин Тасева очаква бебе. Новината дойде две седмици след годежа на гимнастичката, която получи предложение за брак по Коледа, съобщи NOVA.

Тогава нейният приятел Станислав Сивков ѝ предложи брак в центъра на Пловдив, в присъствието на техни познати, облечени като Дядо Коледа.

25-годишната гимнастичка премина през труден период. През март 2020 година тя се раздели с бореца Николай Щерев, който няколко месеца по-късно почина от ковид.

„Много се обичахме, въпреки че бяхме разделени. Той беше много важна част от моя живот. Бяхме сгодени и много ми е помогнал да се изградя като личност. Той беше много грижовен човек. По всякакъв начин се раздаваше, не само за мен, а за приятели и за всеки. Беше много сърцат човек, истински мъжкар. Искахме да отидем заедно и на олимпийските игри, дори той да не участва. Новината, че той е в болница ми се отрази зле. Бях много разстроена и притеснена“ – сподели Катрин през септември 2020 година.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    Гост
    Странни са понякога хората. Много се обичали с бореца, казва Катрин пък се разделили? Че даже и сгодени биле и развалили годежа. А, сега де? Какво да си мисли и каже човек. После младият Николай от Ковид отишъл на небето. Тъжна работа.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари