Катрин Тасева на път за олимпиадата в Токио

1
Тасева не за първи път демонстрира този свои талант, развит през дългите часове в залата
Тасева не за първи път демонстрира този свои талант, развит през дългите часове в залата

Българските гимнастички заминаха за Токио като едни от фаворитките за медал от олимпийските игри

Те със сигурност предизвикват вълнение. При това още в... самолета до там.

Една от представителките ни в индивидуалната надпревара - Катрин Тасева, показа че да си гъвкав е задължително за нейния спорт, а в ежедневието е доста удобно. В кратко видео в социалните мрежи тя демонстрира как с крак и грация се затваря багажно отделение в самолет.

Тасева не за първи път демонстрира този свои талант, развит през дългите часове в залата. Преди няколко месеца тя успя да направи шпагат между два автомобила, а краткото видео се превърна в хит в социалните мрежи.

За втори път Катрин ще усети тръпката на олимпийски игри. Преди 5 години в Рио де Жанейро тя беше резерва на Невяна Владинова. Въпреки че не представи съчетания на Игрите, тогава българката пътува за Бразилия и беше в публиката, припомни bTV

Този път страната ни има две представителки в индивидуалната надпревара в художествената гимнастика - Тасева и Боряна Калейн. Ансамбълът също ще представи съчетанията си на олимпийските игри. Преди да влязат в изолираното олимпийско село, момичетата и техните треньорки ще проведат лагер в Мураяма, където имат свой фенклуб.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ставам все по привлекателна за мъжете! Вече имам 200 буркана лютеница и 400 литра ракия!

Харесай Дунавмост във Фейсбук