Катрин Йорданова отново се похвали в социалните мрежи с безразсъдно шофиране

4
Не очаквам МВР да направи нещо, за да я озапти. Явно се чака да убие някого или себе си, преди да вземат мерки, коментира Диана Русинова
Не очаквам МВР да направи нещо, за да я озапти. Явно се чака да убие някого или себе си, преди да вземат мерки, коментира Диана Русинова Снимка: Инстаграм / katrinyoranova

Не очаквам МВР да направи нещо, за да я озапти. Явно се чака да убие някого или себе си, преди да вземат мерки, коментира Диана Русинова

Носителката на титлата "Мис Силикон" 2022 г. Катрин Йорданова отново се похвали в социалните мрежи с безразсъдно шофиране.

Това става ясно от пост на Диана Русинова от Европейския център за транспортни политики в социалните мрежи.

През януари на видео в инстаграм профила ѝ се видя как Йорданова шофира "Мерцедес" с над 250 км/ч, а за фон звучи попфолк музика. Видеото бе заснето на магистрала "Тракия", където позволената скорост е 140 км/ч.

"Това девойче продължава да си прави каквото си поиска. Днешният ѝ клип е от бул. "История славянобългарска" (бившата 202-ра), гр. София. Там ограничението е 50 км/ч, тя кара с над 60 - написа днес Русинова - За протокола: при скорост от 60 км/ч., за 28 сек. колкото е продължителността на клипа, това момиче е изминало 467 m, в което разстояние тя няма никаква идея какво се случва около нея. Няма да коментирам кучето, което е в краката ѝ, ако попадне между педалите какво ще се случи. Не коментирам и това, че над 500 m изобщо не държи волана с ръце, а си гали кучето, добре, че няма котка. Колкото до спекулациите, че това не била тя, а това не било същата кола, същото куче, дори ръката със специфичната татуировка не била същата, това е просто израз на очевидното безсилие на полицията и държавата да извади подобни джигити от пътя.

В контекста на сутрешната ми публикация, не очаквам МВР да направи нещо, за да я озапти. Явно се чака да убие някого или себе си, преди да вземат мерки.

Преди да тръгнете да я защитавате, горещо ви насърчавам да се замислете, дали ако убие вас или ваш близък докато се снима, ще сте толкова благосклонни към тази т. нар. "инфлуенсърка". За да си инфлуенсър трябва да вдъхновяваш с примера си, а не с простотията и противобщественото си поведение".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    Frwqj
    Такива изпращялки жалки, зад решетките!!! И там да се селфира колкото си иска!!!
  • 8
    1
    Аз съм
    Обесете я и нея- до шефа на РЗИ Видин
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари