Диана Русинова: Поздравявам МВР за това, че заловиха “Мис Силикон"

4
Онези, които защитават скандалното поведение на тази девойка, бих ги посъветвала да се замислят, написа експертът по пътна безопасност
Онези, които защитават скандалното поведение на тази девойка, бих ги посъветвала да се замислят, написа експертът по пътна безопасност Снимка: Facebook / Diana Russinova

Онези, които защитават скандалното поведение на тази девойка, бих ги посъветвала да се замислят, написа експертът по пътна безопасност

Експертът по пътна безопасност Диана Русинова коментира в мрежата случая с "Мис Силикон" Катрин Йорданова.

В мрежата тя написа: "Поздравявам МВР за това, че заловиха “Мис Силикон”. Благодаря им за добре свършената работа. От днес по улиците има един по-малко опасен джигит.

По отношение на всички онези, които защитават скандалното поведение на тази девойка, бих ги посъветвала да се замислят кого точно защитават и дали ще продължат да я защитават, ако блъсне тях или техен близък?

Не мисля, че подобно поведение е нормално. Не мисля, че младите хора трябва да харесват и подражават на това момиче. Не искам да повярвам и че обществото ни е стигнало до там, че да се вдъхновява от подобна пошлост и простотия.

Благодаря на всички медии, които отразиха случая и заедно ние от неправителствения сектор, медиите и институциите показахме, че може и да си сътрудничим в името на общественото благо!".

Катрин Йорданова, по-известна като "Мис Силикон" засне клип как управлява автомобила си с превишена скорост. По-късно миската беше заловена от полицаите, а полеви тест показа положителна проба за наркотици.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    Тони
    Как нейните проби излязоха за 24 часа а на другите с месеци,коя фирма е напечатила фалшивият стикер на стъклото,на кой е колата и каква е стойността която трябва да заплати силиконката щом 5000лв са много за гаранция? До кога курвите ще управлява т държавата?
  • 9
    1
    Браво
    Никакъв компромис на тази!!!!Браво на МВР!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари