Катастрофи заради лошо сигнализиран участък край София

0
Проблемът е при Северната скоростна тангента
Проблемът е при Северната скоростна тангента Видео: NOVA

Проблемът е при Северната скоростна тангента

Катастрофи и пътнотранспортни произшествия заради лошо сигнализиран участък на Северната скоростна тангента в София. За това сигнализираха потърпевши и често пътуващи в района на отбивката за село Мрамор, пише NOVA.

Очевидци твърдят, че шофьори връхлитат върху опасен насип, който се изпречва пред тях непосредствено преди стеснение на пътя. Проблемният участъкът стои необезопасен от години.

Наблюдаваме как колите „скачат” върху насипа. Няма никакви знаци или са потрошени. Редовно хората се пребиват и трошат автомобилите си. Това е много гаден участък и никой не му обръща внимание”, обясни живееща в близост.

Занимавам се с проблема повече от две години. Сигнализирахме прокуратурата, АПИ и МРРБ. Имаше спор между АПИ и Столичната община чий е участъкът - законен ли е, или не. Прокуратурата доказа, че е законен и издаде разпореждане да се поставят пътни знаци. Повече от две години обаче няма кой да ги сложи”, посочи Диана Русинова от Европейския център за транспортни политики.

От АПИ обясниха, че до седмица или две ще опитат да подобрят временната организация на движението.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари