Катастрофа с моторист блокира движението на булевард "България" в Русе

2

Катастрофата е станала на булевард "България" в посока София тази вечер

Шофьори сигнализираха, че движението в района на бензиностанция "Лукойл", в посока София, е затруднено, съобщава КИС 13.

По непотвърдена информация, до инцидента се е стигнало заради куче на пътното платно. Мотористът не е успял да реагира, вследствие на което губи контрол над управляваното от него превозно средство. На този етап няма информация за състоянието на моториста.

Екип на Пътна полиция е на мястото на инцидента.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    12
    Обективен
    Вече излезе новината, че моториста бил неправоспособен. Демек съгласно закона си е престъпник.
  • 7
    11
    До коментар 7
    Гражданино, понеже много въпроси задаваш посети страницата на приюта или иди на място най-добре и ще си отгоориш - после да не забравиш да споделиш впечатленията си. А сега малко въпроси и за теб - Защо има бездомни кучета според теб? Някой нарочно ли ги въди или простите стопани ги напъждат с безразличие? Не смяташ ли, че на първо място трябва да има строг контрол за хората, които са решили да отглеждат кучета и отговорност за тях ако ги изоставят и напъдят, както е в САЩ например? Не е ли по-рентабилно да има превантивен контрол, а не последващ? Кажи ми.
  • 3
    10
    Номер...
    За да го размаже така определено не е карал с ограничението от 60км/ч. (или по-малко де, то не е задължително да си с максимума). За съжаление липсата на зима удължи мото сезона и възможността много мотористи да "изпитат адреналин" по най-просташкия начин - като "даде газ", особено там където не трябва. Резултатът е очевиден - наградите са болки и страдания.
  • 4
    9
    гасасггас
    и мотористи и кучета не харесвам
  • 3
    8
    ГРАЖДАНИН
    Дано се оправи моториста!Дай Боже!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари