Катастрофа на пътя София - Пловдив

0

Кола се е обърнала по таван

Леки автомобили катастрофираха на пътя София - Пловдив.

Един от тях се е обърнал по таван. Това стана ясно от снимки на очевидци, споделени във Фейсбук групата "Катастрофи в София".

Движението в участъка не е спряно.

На място на инцидента са пристигнали полицейски екипи и линейки.

Няма пострадали при катастрофата, съобщиха от пресцентъра на МВР. Към момента не са ясни причините, довели до пътнотранспортното произшествие.

За инцидента съобщи и Диана Русинова от Европейския център за транспортни политики. По думите ѝ в колата е имало голямо количество балони и бутилки с райски газ:

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    Фртио
    Абе,защо ни занимавате,че кола се обърнала по таван?????Ами то е ясно,че е карал с бясна скорост.Да се трепе изверга!!!!!!!Дано да няма невинни жертви.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари