Катастрофа на пътя Русе - Бяла

4
На Мойсеев баир са се ударили два леки автомобила
На Мойсеев баир са се ударили два леки автомобила Снимка: Фейсбук

На Мойсеев баир са се ударили два леки автомобила

Катастрофа на пътя Русе - Бяла стана в ранния следобед днес.

На Мойсеев баир са се ударили челно два леки автомобила. Единият от тях се е озовал в крайпътните храсти след сблъсъка.

По първоначални данни причината за инцидента е неправилно изпреварване.

Движението в района не е спряно.

Все още няма данни за състоянието на пострадалите.

ПТП-то стана повод за дискусия до колко бъдещите ограничителни колчета ще предотвратят подобни инциденти.

"Поредният пример как никакви колчета няма да намалят тежките катастрофи, когато просто ни липсва всякакъв манталитет на движение. Случаят с Кресненското дефиле е силно изолиран, но пък за сметка на това умело ще се ползва за замазване на очите на хората, че КАТ всъщност НИЩО не правят за "Контрол на автомобилния транспорт", каквото значи абревиатурата им", коментира г-н Стоянов.

"Най-вероятно се бъркате за колчетата. Виждал съм ги и ще се получат нещата, може да не е 100% ама ще стане. За Кат най-вероятно сте прав.", репликира г-н Донев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    7
    Ангел
    В този учстъкнякой водачи в посока София карат като състезатели. Някой от колите са пълни дараци и едва се държат на пътя! Не,че тези с хубавите коли са оправдани. Но от друга гледна точка, ако трябва да се предприеме изпреварване, то в участъка Русе - Бяла това регламентирано може да стане само там, ако си в посока София! Във всички останали случай трябва да превишиш 90 км/ч за да изпревариш! Имаме нужда от магистрала, не може при тази концентражия на ТИР- ове да няма изпреварвания.
  • 7
    6
    Валентин
    Вчера минах и през Кресна и през Бяла в дефилето колчетата работят ,румънците и да искат да изпреварят не могат,след Ябланица където е забранено точно там изпреварват никакъв контрол няма ,само едни мишки от кат се бяха скрили преди Перник и то за скорост ,кога ще глобяват мамалигите?
  • 3
    5
    Калоян
    КАТ са виновни
  • 8
    4
    Балканеца
    Мойсеев баир?
  • 20
    3
    Свидетел
    Не е при изпреварване а при обратен завой на сеата, който реши да се връща към Русе, беше спрял на отбивката и тръгна да прави обратен завой без мигач и без да се огледа.В другата кола и аше младо семейство с момченце на годинка - две, но са живи и здрави доста уплашени,понатъртени но живи!!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари