Катастрофа на Е-79 край Благоевград

0

На местопроизшествието липсва осева линия, след като участъкът е преасфалтиран още в средата на лятото

Трима души са пострадали, след като при разминаване лек автомобил забърсва странично лекотоварен камион на Е-79 край Благоевград, след което се удря в дърво.

Пътният инцидент стана в 7:20 часа тази сутрин след тунел "Железница" в посока Благоевград. След удара лекият автомобил се отклонява надясно и се удря в дърво. Лекият е с благоевградска регистрация, а товарният автомобил от София-област.

Пострадалите са транспортирани с две линейки до Спешното отделение на МБАЛ - Благоевград. На местопроизшествието липсва осева линия, след като участъкът е преасфалтиран още в средата на лятото, предаде NOVA.

Движението в района се осъществява без ограничения, тъй като и двата автомобила са извън пътя. Това ще е така докато не започне оглед на местопроизшествието.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари