Катастрофа на булевард „България“

1
Удар между две коли и камион доведе до задръстване към Дунав мост
Удар между две коли и камион доведе до задръстване към Дунав мост Видео: Русе Медиа

Огромно задръстване затрудни трафика в ранния следобед по бул. „България“ заради катастрофа между два автомобила и тежкотоварен камион.

Лек автомобил „Мицубиши“ с варненска регистрация се е качил на бул.“България“ от пътния възел край КАТ, за да продължи в посока Дунав мост. Най-вероятно за да го избегне, ТИР с българска регистрация, който е бил на главния път в същата посока, без сигнализация е навлязъл в крайната лява лента. Водачът обаче не е видял, че в същия момент там го изпреварва ван „Мерцедес“ със силистренска регистрация. За да избегне сблъсъкът, ванът напуска платното и се врязва в мантинелата. В него са пътували трима граждани на Турция, Германия и България – две жени и мъж. Те са се връщали от немското посолство в София, където германката, омъжена за българин от години, е била да поднови личните си документи, предава Русе Медиа.

За щастие при инцидента няма пострадали хора, а само материални щети по леките автомобили. Заради катастрофата обаче движението по бул.“България“ към Дунав мост бе затруднено.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари