Катастрофа край Цар Калоян

1
Водачите на превозни средства в посока Русе да се движат с повишено внимание, предупредиха от МВР
Водачите на превозни средства в посока Русе да се движат с повишено внимание, предупредиха от МВР Снимка: БГНЕС / илюстративна

Водачите на превозни средства в посока Русе да се движат с повишено внимание, предупредиха от МВР

С повишено внимание трябва да се движат водачите на превозни средства в района на рибарниците след Цар Калоян в посока Русе, съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР Илияна Георгиева, предаде БТА. Причината е катастрофа между два товарни камиона на главния път Е-70. Движението се регулира в едната лента и се пропуска поетапно от екипи на "Пътна полиция" - Разград.

Георгиева уточни, че няма информация за пострадали при инцидента. Полицията издирва водача на камиона, предизвикал катастрофата при разминаване. След произшествието той не е спрял, а е продължил по пътя си. Вторият товарен автомобил е все още на пътното платно със спукана гума и други видими следи от удара. До изтеглянето на камиона движението ще се осъществява в една лента.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Теодор Илиев
    Най важното няма пострадал човек!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари