Катастрофа край село Волово

0
Пиян шофьор тръгнал да изпреварва, но се ударил в колата пред него
Пиян шофьор тръгнал да изпреварва, но се ударил в колата пред него Снимка: БГНЕС / Архив

На 01.06.2019 г. около 03:00 часа е постъпил сигнал за пътен инцидент с леко ранен в близост до село Волово.

При пристигане на място полицейския екип установява, че в посока на движение към град Русе фирмен товарен автомобил „Опел“, управляван от 36 годишен мъж се е движил в дясно в посока на движението, като изпреварващият го е лек автомобил „Фолксфаген“ без регистрационни табели, собственост на 39 годишен мъж от град Видин и управляван от 39 годишен водач от село Ботров, обл.Русе, като не оставя достатъчно странично пространство при изпреварване удря в предна лява част изпреварваният товарен автомобил „Опел“ и допуска ПТП.

Леко е ранен водача „Опел“-а. Водачът на „Фолксфаген“-а не притежава валидно към категорията за която управлява свидетелство за управление на МПС. След проба с техническо средство е установено над допустимото наличие на алкохол. Издаден е талон за медицинско изследване и водачът е дал кръвна проба.

Съставени са необходимите санкционни документи. Образувано е бързо производство.

На 01.06.2019г. в 19:10 часа дежурен полицейски екип е изпратен в квартал "Сливица " в град Сливо поле, където е установен неправоспособен водач да управлява МПС.

На място е установен 16 годишен мъж от Сливо поле и лек автомобил марка "Фолксваген" с русенски регистрационен номер. В хода на проверката става ясно, че лицето не притежава свидетелство за управление и че регистрационните табели монтирани на автомобила са издадени за друго МПС. С протокол за доброволно предаване водачът е предал 2 броя табели.

По случая е образувано бързо производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари