Катастрофа край разклона за град Мартен

11
Сблъскаха се "БМВ" и "Мерцедес"
Сблъскаха се "БМВ" и "Мерцедес" Снимка: Димитър Ангелов / Фейсбук

Шофьор е пострадал с фрактура на крак при пътен инцидент между два автомобила, станал снощи на разклона за град Мартен

На 14 септември около 21:54 ч. в землището на град Мартен, на път II-21 в района на км 6, на кръстовището на първата отбивка за град Мартен, при прав пътен участък, ясно и сухо време и намалена видимост, поради тъмната част на денонощието, е настъпило ПТП между два леки автомобила. "БМВ", с 23-годишен водач, движещ се в посока към град Русе, е блъснал с предната си част предната част на лек автомобил "Мерцедес", управляван от жена на 44 години. В резултат на инцидента е пострадал водачът на БМВ-то, с фрактура на долен крайник, съобщиха от полицията в Русе.

На местопроизшествието е извършен оглед и причините за ПТП се изясняват в хода на образувано досъдебно производство.  

Водачката на "Мерцедес"-а е дала отрицателна проба за алкохол, а на другия водач е в процес на установяване.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    7
    Секарио
    Шматки научете се да спазвате знаците за предимство, а не да се правите на тарикати и мутри, защото всички сте ПУТКИ . Всички се мислите за безсмъртни със тоя метамфетамин,но всъщност сте най-големите шматки.
  • -2
    6
    Страничен наблюдател
    Напълно съм съгласна с коментара на MARIQ, точно така си беше независимо с колко е карал шофьора на бмв-то, мъжът с мерцедеса си е виновен. Това си е цялата истина не съдете младия шофьор на бмв-то , важното е че всички са живи.
  • 3
    5
    Наблюдател
    Караше мъж!!!
  • 10
    4
    Гост
    Taм редовно карат бясно, въпреки ограничението. Много често дори се изпреварват на самото кръстовище, даже и на онова с камерите. Чудя се как патрулите още не са почнали да къртят глоби от там. Едни 5 бона на ден са сигурен приход в хазната, само от там.
  • 5
    3
    ники
    С колкото и да е карал другия е трябвало да му даде предимство ,аман от малоумници единия карал бързо другия нищо че пресичал път с предимство решил да мине малоумника същатата работа се получава на джъмбо ,аман от малоумници
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари