Карлос Контрера: Ще има граждански протест пред МВР в София

3
Протестът ще е на хора, на които им е омръзнало, от тези потърпевшите квартали около Лъвов мост, "Овча купел", Кремиковци, да бъдат тормозени от всякакви нелегални имигранти
Протестът ще е на хора, на които им е омръзнало, от тези потърпевшите квартали около Лъвов мост, "Овча купел", Кремиковци, да бъдат тормозени от всякакви нелегални имигранти Снимка: Карлос Контрера / Facebook

Протестът ще е на хора, на които им е омръзнало, от тези потърпевшите квартали около Лъвов мост, "Овча купел", Кремиковци, да бъдат тормозени от всякакви нелегални имигранти

Тази вечер ще има граждански протест пред МВР.

Това съобщи в студиото на "Говори сега" по БНТ общинският съветник от ВМРОКарлос Контрера.

"Протестът ще е на хора, на които им е омръзнало, от тези потърпевшите квартали около Лъвов мост, "Овча купел", Кремиковци, да бъдат тормозени от всякакви нелегални имигранти. Трябва да бъде сложен ред. Трябва да се затегне режимът в мигрантските центрове, да станат от затворен тип и да не ги пускат да излизат и да се поставят патрули на жандармерията", смята Контрера.

МВР днес обяви, че засилва мерките за гарантиране на реда в София, заради зачестилите инциденти през последните дни. Няколко сблъсъка с и между мигранти и чужденци се случиха през последните две денонощия. Снощи беше съобщено за масово сбиване в Центъра за мигранти в квартал "Овча Купел". Часове по-рано се заговори за сблъсък между ученици и мигранти, а преди часове студенти по медицина от Пакистан са били нападнати от младежи.

"Далеч съм от мисълта, че това са ситуации, които са режисирани, напротив. Това, което се случва в момента в държавата, е закономерно след 3 години хаос, анархия и липса на носене на отговорност. Темата с мигрантите е, мисля, пределно ясна на българското общество. Когато пуснеш чужди десетки хиляди хора, част от тях са от криминалния контингент, когато ги пуснеш да се разхождат безконтролно из държавата, обикновено така става. Това не е първият подобен инцидент в "Овча купел". Те се бият непрекъснато. Миналата година имаше едно убийство между мигранти в квартал "Красна поляна", вероятно неуредени криминални сметки. Така че, въпрос на време да се появят арабските и ислямските банди. Грешката ни е при управлението на кризата с мигрантите", смята Контрера.

Според думите му тези мигрантските центрове не трябва да се намират в населени места и трябва да бъдат от затворен тип, "за да не се допуска непроверени хора да тормозят българските граждани".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Балканеца
    Нелегален мигрант и Мигрантски център в едно изречение са несъвместими за нормалната логика и неразбираеми за нормално мислещ човек. Нелегалния мигрант е влезнал в държавата не по законния път, а през дупки в оградата, горички, рекички, чрез каналджии и т.н. Във всеки един случай представлява нарушител на държавна граница.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари