Каракачанов: Хората с пари си напазаруваха изборите

0
Купуването на гласове отвратиха нормалните избиратели и те не излязоха да гласуват
Купуването на гласове отвратиха нормалните избиратели и те не излязоха да гласуват

Отново на тези избори парите решиха изборите. От една страна - купеният вот. От друга страна купуването на гласове отвратиха нормалните избиратели и те не излязоха да гласуват.

Това заяви на пресконференция след днешните избори лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов. „Така повече не може да продължава! България повече не може да бъде държава на абсурдите. Всички тези, които в предишни години тука стояха първи, втори и трети днес ги няма. Това е техен проблем. На тези избори ВМРО като политическа формация издигна своите кандидатури в основните общински центрове на страната и постигна, бих казал, добри резултати”, коментира Каракачанов, предаде БЛИЦ.

„Не, няма победители. Има победени. Това е българският народ, който за пореден път ще търпи хегемонията на хора, които спечелиха с пари изборите. И пак ще кажа – повече така не може да продължава.

Господин Джамбазки постигна в София четвърти резултат, в Русе нашият кандидат постигна втори резултат, във Велико Търново – трети резултат. В Пловдив кандидатът Славчо Атанасов е на балотаж срещу своя опонент срещу ГЕРБ”,
заяви още лидерът на ВМРО.

„Истината е, че аз в тази кампания не видях реална предизборна кампания, в която кандидатите да излизат на дебати за доверието на хората. Разчиташе се на административното влияние и купения вот. Институциите оставиха за пореден път хората с пари да напазаруват изборите”, заяви Красимир Каракачанов.

От своя страна Ангел Джамбазки коментира, че София е била управлявана 8 години с мнозинството на една и съща политическа сила. „Хората, които избраха ВМРО, са го направили съзнателно, въпреки яснотата, че може би този глас няма да доведе до това те да изберат свой кмет”, заяви Ангел Джамбазки.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари