Капитанът на "Лутън" е получил сърдечен арест

0
Том Локиър колабира на терена по време на футболен мач от Висшата лига
Том Локиър колабира на терена по време на футболен мач от Висшата лига Снимка: Twitter

Том Локиър колабира на терена по време на футболен мач от Висшата лига

Отборът на Лутън излезе с позиция след инцидента с капитана на "шапкарите" Том Локиър, който припадна в началото на второто полувреме. Клубът потвърди, че Локиър е получи сърдечен арест, съобщи Телеграф.

Ето какво гласи съобщението на клуба:

"Медицинският ни персонал потвърди, че капитанът на "шапкарите" е получил сърдечен арест на терена, но е бил контактен, когато е бил изнесен на носилка.

Той получи допълнително лечение на стадиона, за което още веднъж благодарим на медицинските екипи от двете страни.

Том беше прехвърлен в болница, където можем да уверим привържениците, че състоянието му е стабилно и в момента му се правят допълнителни изследвания със семейството му до него.

Бихме искали да благодарим на всички за подкрепата, загрижеността и любящите послания за Локиър".

Том Локиър падна на тревата в 59-ата минута на мача с Борнемут ез да е имало съприкосновение с друг футболист. Запалянковците и на двата отбора изпратиха с аплодисменти изнесения на носилка от стадиона играч.

"Шапкарите" взеха преднина още в третата минута на двубоя чрез Елиджа Адебайо, а Борнемут изравни 13 минути след почивката след попадение на Доминик Соланке. След 25-минутното прекъсване за оказваме на медицинска помощ на Локиър, реферът на двубоя реши да го прекрати окончателно.

Все още не е обявено официално кога ще се доиграе този двубой.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари