Капитан Каменов: “Простите” румънци са направили кейовата си стена както трябва, за разлика от Русе

34
Кой ще потърси сметка на безхаберниците, усвоили милиони по европейска програма?
Кой ще потърси сметка на безхаберниците, усвоили милиони по европейска програма? Снимка: Фейсбук

Ето така се прави кейова стена

“Простите” румънци са направили стените си в Оленица и Тулча вертикални. На тях директно могат да застават кораби. Да се учат от тях софиянци, които построиха в Русе една пародия на кей. На него кораби никога няма да могат да застанат. Жалко за похарчените на вятъра средства.

Кой ще потърси сметка на безхаберниците, усвоили милиони по европейска програма?

Капитан Александър Каменов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 29
    3
    Така трябва!
    Нуньос и Дебелото Лиле мятаха често гащи там, а покрай тях притичкваха Стоилов и придворните джурналисти Ася и Румчо Николаев. Нищо че е слънчево място лятото и температурите минават 55 градуса по Целзий, нищо че всичко там е изгоряло от слънчевия пек и нищо че кораб там няма как да пристане, нито яхта да зимува. Важното е че...всичко е точно!
  • 41
    2
    до 1
    Пилотите могат да преценят дали една писта е удобна за кацане или не и със сигурност не могат да я проектират. Тъпчо, ако един моряк не може да прецени дали може да пришвартова на един кей или не, то тогава не е моряк. И никой не иска от него да може да проектира. Ти разбра ли какво ти каза човекът? Че в Румъния пришвартоват/привързват корабите директно към стената, а при нас това технически няма как да се случи.
  • -52
    1
    Иван - русенец
    Ако капитаните разбират от строителство, значи и строителите могат да карат кораби. Абе хора, стига сте плюли и отричали всичко - то няма угода и все сте недоволни.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари