Канибалът планирал второ убийство

0

Извратеното семейство продължава да разиграва властите, като прикрива факти.

Канибалът Станислав Бакърджиев, който накълца, свари и опита от телцето на собствената си дъщеричка Ани, планирал да убие приятеля си Назиф Мехмедов, съобщи "България Днес".

Детеубиецът издирвал в България в продължение на 24 часа дългогодишния си авер, за да му резне гръкляна и така да се застрахова, че никой друг няма да узнае за бруталното престъпление.

Неуспехът на изверга обаче доведе до разкриването на най-зверското убийство на десетилетието.

Броени дни след като Бакърджиев се завръща от родния си град Габрово разочарован, че не е успял да намери и заколи единствения човек, който знае за убийството, истината излезе наяве. Измъчван от непосилната тежест на зловещата тайна, Назиф разкри пред ченгетата всяка една кървава подробност от чудовищното престъпление. 

"Много е тежка тази тайна, за да я държа в себе си", започва разказа си Мехмедов. През последната година той често отсядал за по няколко дни в апартамента на Станислав. Там те се надрусвали до козирката и изпадали в транс. На 14 април Назиф отишъл на гости на Станислав да се позабавляват. Още при влизането в къщата на Мехмедов му направили впечатление новите килими и двата огромни легена в трапезарията. След като се надрусали, Станислав започнал да говори несвързани работи за дъщеричката си Ани. Назиф се позаинтересувал и попитал дали детенцето е при баба си Офелия. В този момент Бакърджиев не издържал и се разприказвал. Невярващ на ушите си, Назиф разбрал, че Ани била насечена на малки парченца, варена с подправки и ориз в продължение на два дни и след това разнасяна с тенджери из атинските улици. След като чул смразяващата история, Мехмедов изчакал детеубиецът да заспи, събрал набързо багажа си и духнал моментално за България. В показанията си мъжът посочил, че Станислав започнал разказа си от момента на разчленяването на детското трупче. Както в самопризнанията, които извергът направил пред властите, така и пред своя приятел той заявил, че открил Ани мъртва.

Потънал в наркотично опиянение, решил да я разчлени и свари, за да не заподозрат него. След като е преместен в затвора в Корфу обаче, канибалът заявява твърдо пред шефа на зандана, че не той, а приятелят му е накълцал Ани. Това провокира гръцките ченгета да работят и по версията за участие на втори човек в убийството. Именно поради факта, че Станислав не споменава нищо за самото убийство, според разследващите напълно е възможно той да е имал съучастник, когото прикрива. Въпреки събраните до момента неопровержими доказателства и самопризнанието на Бакърджиев мистерия продължава да забулва случая. За това допринася и телефонното интервю, което е дал 27-годишният канибал. В него той твърди, че не е убивал момиченцето, а тайната около изчезването му ще бъде разплетена, когато Назиф отново даде показания.

"Аз съм невинен и това ще го докаже Мехмедов. Той знае истината и ще я разкрие, въпреки че първия път каза, че аз съм го убил", обяснил разпалено Бакърджиев.

Нов разпит на Мехмедов поиска и адвокатът на майката на разчлененото момиченце. При разпита Димитрина изразила съмнение, че Назиф е замесен в чудовищното престъпление. Тя е обвинена пък за лъжесвидетелстване и укриване на информация за смъртта на детето, както и за престъпна небрежност, която е довела до убийството на момиченцето.
Очаква се идните дни гръцките власти да проведат кръстосан разпит на Назиф, Димитрина и Станислав.

Запис уличава касапина

Тоалетна хартия, кухненски кърпи, газова бутилка, 2 легена - единият розов, въже, белина и прах за пране е купил бащата канибал, за да прикрие следите от чудовищното престъпление. Това се вижда от запис от камера в магазин за битови стоки близо до апартамента, в който е разчленена малката Ани. Кадрите са от 10 април - Разпети петък, ден след като най-вероятно е било убито 3-годишното детенце. Продавачката в магазина обяснила пред ченгетата, че Станислав е стоял около 10 минути, като е изглеждал съвсем хладнокръвен и дори се усмихвал.

Източник: България Днес
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари