Кънчо Стойчев: Съдържателно има основание за такъв протест

0
Става дума за проблем, който е извън границите на България, коментира политологът
Става дума за проблем, който е извън границите на България, коментира политологът Снимка: БГНЕС

Според него, ако управляващите започнат да налагат строги мерки, "за един месец са приключили"

"Доникъде няма да стигне едно общество, ако всеки си щурмува каквото си поиска. Самата идея, че протестът е щурм, е вредна. Щурмът е безсмислица, не е конструктивно. Съдържателно има основание за такъв протест, става дума за проблем, който е извън границите на България. И ние повтаряме като папагали от доста глупости, които виждаме на запад".

Това коментира пред БНР политологът Кънчо Стойчев.

Според него, ако управляващите започнат да налагат строги мерки, "за един месец са приключили".

"В целия Запад се натрупаха лъжи... Сбърканото в цялата система и в света е, че на преден план се изкарват проблемите на здравеопазването, а не е ли обратното - здравеопазването да пази нас", допълни политологът в предаването "Нещо повече".

По думите му разпространението на подобен тип заболяване е статистически процес, "той е стохастичен - разпространява се по един и същи начин, смъртността е различна и зависи от състоянието на здравната система, а нашата система е зле".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    русенец
    Падна ми в очите, въпреки че досега нямах мнение за теб. Хубаво, здравната система да ни пази, а как това ще стане, ако ние не я пазим нея. Все пак това е взаимен процес. Трябва взаимно зачитане и уважение. Някак е смешно ние да правим каквото си искаме, а от малцината лекари - герои, останали да работят в България да искаме чудеса. Ами те няма да останат лекари така, да не говорим за медицински сестри. Не ставай смешен и жалък
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари