Кампания призовава жените да не се обезкосмяват

3
Официалният акаунт на инициативата в Instagram има 40 000 последователи
Официалният акаунт на инициативата в Instagram има 40 000 последователи Снимка: Instagram / Januhairy

Официалният акаунт на инициативата в Instagram има 40 000 последователи

Първият месец от годината традиционно е време на промяна. Посещенията във фитнес залите се увеличават, хората търсят нови работни места, а въздържането от алкохол и тежки храни се превръща в популярен тренд.

Но през последните шест години този период беше белязан и от „Januhairy“ - инициатива, предизвикваща жените да забравят епилацията за месец, предава NOVA. В официалния акаунт на кампанията в Instagram, който има над 40 000 последователи, продължават да се появяват снимки на жени, показващи окосмяването по телата си.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    6
    Ланс Линк
    Търся си Мата Космата.Жадувам.
  • 4
    5
    40 000
    При население към 8 милиарда, 40 000 извратени фетишисти в световен мащаб към космите не е кой знае какво.
  • 4
    4
    Да питам
    Абе това на снимката към статията орангутан ли е или шимпанзе? Май е Мата Космата
  • 4
    3
    Отвратен
    Първия ми брак продължи точно 9 месеца. Отиваме на море и я виждам моята, излегнала се по корем на мясъка, а бедрата и отзад космясали. Е, "хулиганът" категорично отказа да се вдига повече с тази жена. Бе полагах усилия, но шибания ми мозък постоянно ми напомняше тази картинка с космите обърнати към вътрешната част на бедрата и. Респективно - бърз развод. Скоро правим 25 години брак с втората ми жена и въпреки, че съм имал сгодни случаи, не съм поглеждал чужда.
  • 1
    2
    О yes
    Обичам космати маймуни.Кеф ми е да ги боцкам по косматото дупе докато брадата им виси между краката.И циците им космати,кеф.Добре че имат жените косми да им топлят и да се подсещат че са произлезли от маймуната и да останали такива и след еволюцията.Има секси мацки с косми.Ъ..м..м...ъ..м... сладко и вкусно.Не повръщайте моля...!! 😁😁😁😆😆😁😄😃😙😚😅😂😂😂😅😆
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари