Камион удари полицейски автомобил на АМ „Хемус“

2
Патрул от районното управление в Нови пазар обработвал леко пътнотранспортно произшествие между две коли по време на инцидента
Патрул от районното управление в Нови пазар обработвал леко пътнотранспортно произшествие между две коли по време на инцидента Снимка: Дарик

Патрул от районното управление в Нови пазар обработвал леко пътнотранспортно произшествие между две коли по време на инцидента

Камион удари полицейски патрулен автомобил на автомагистрала „Хемус“. Инцидентът в станал в района на аутобана край Нови пазар, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен, предаде репортер на DarikNews.bg в района.

При инцидента няма пострадали.

До катастрофата се стигнало, докато патрул от районното управление в Нови пазар обработвал леко пътнотранспортно произшествие между две коли.

Водачът на приближаващ се тежкотоварен автомобил не видял, че има препятствия на пътя, реагирал късно, не можал да спре навреме и ударил в задната част полицейската кола.

Произшествието се разминало само с материали щети. Тестът за алкохол на водача на камиона е отрицателен, посочват още от полицията.

Движението по автомагистрала „Хемус“ при 366-ия километър в района на Енево е временно ограничено в двете посоки заради катастрофата, съобщиха от пресцентъра на Агенцията „Пътна инфраструктура“.

Осигурен е обходен маршрут през пътен възел „Невша“ до път I-2 и пътен възел „Каспичан“ и АМ „Хемус“ в посока София и обратно, в посока Варна. Трафикът се регулира от „Пътна полиция“.

Един човек е загинал, а 25 са пострадали при станалите 17 тежки катастрофи през денонощието, съобщиха по-рано днес от МВР. В София са станали 16 леки и едно тежко пътнотранспортно произшествие, ранен е един човек.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари