Камион се заби в дърво край село Красен

19
Трима души са пострадали при инцидента
Трима души са пострадали при инцидента Видео: Русе Медиа

Трима души са пострадали при инцидента

Камион се обърна на пътя за село Красен и затвори отсечката. Инцидентът е станал в сутрешните часове, като има трима пострадали. Те са откарани от екипи на Спешна помощ в болницата, информира Русе Медиа.

Камионът се е движил от село Красен към главния път Русе - Щръклево, когато водачът е попаднал на участък, който е заледен и неопесъчен. Той е загубил управление и камионът се е врязал челно в дърво вляво от пътя, след това е отскочил назад и се е обърнал на една страна.

Образува се колона от изчакващи автомобили, които не могат да обърнат. Пътят от Красен до разклона е общински и ангажиментът за поддръжката му е на Община Иваново. След инцидента той бе опесъчен до мястото на катастрофата, а едва след като се опесъчи и от другата страна, ще се пристъпи към освобождаването на пътя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    7
    ProfanButan
    Викат му черен лед! Попаднеш ли там - лошо! А в града и без черния лед си е екшън! Асфалта все едно е намазан с масло. Ами като е топла зимата мийте ги тези улици бе хора! Дунав няма да пресъхне ако вземеш вода от там и да измиеш улиците на порутения вече град! Между другото и през Басарбово беше заледен пътя. За един прАтел казвам....
  • 1
    6
    Русенец
    Едно е да караш с несъобразена скорост на сняг или на лед, които се вижда, но тук пътят е заледен без изобщо да му личи. Карам там много често и от видяното в репортажа признавам, че и на мен ми се стори, че пътят не е заледен, но като видях човека как се пързаля...... Понякога настилката лъже, а камионът си е тежко МПС и тръгне ли...... Редно е да се опесъчава редовно, а не да се разчита на топлата зима, че понякога температурите падат и стават неочаквани заледявания. Иначе да - шофорите винаги трябва да са нащрек.
  • 5
    5
    Az.
    Всеки ден пътувам по този път Рано сутрин когато са ниски температури те е нормално пътищата да са хлъзгави . Всеки опитен шофьор го знае. Вероятно водача е надценил възможностите си. По-лесно е да търсиш вината в другиго вместо да се замислиш къде бъркаш. В закона пише несъобразена с пътните условия скорост Върти го сучиго така е. Отсечката е сигнализирана със знаци от повече от две години след поредното ПТП. Така, че тези които не са минавали от там да не философстват.
  • 0
    4
    Моя милост
    Този водач сигурно е заспал. Опасния участък е обозначен с пътни знаци.
  • 14
    3
    Е?
    Как КОЙ? НИКОЙ, естествено! Както винаги ще чуем дежурното оправдание „несъобразена с пътните условия скорост“ и ... дотам! Битият си е бит, еб@ният – еб@н!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари