Камион пропадна на улица „Видин“ в Русе

6
Асфалтът е поддал под задната гума на камиона и се е отворила дупка
Асфалтът е поддал под задната гума на камиона и се е отворила дупка Снимка: Русе Медиа

Асфалтът е поддал под задната гума на камиона и се е отворила дупка

Камион пропадна тази сутрин на улица “Видин“ в Русе. Товарният автомобил е превозвал плодове и зеленчуци, с което е трябвало да зареди намиращия се в съседство магазин „Билла“.

До инцидента се е стигнало, след като асфалтът е поддал под задната гума на камиона и се е отворила дупка. На място е пристигнал екип на полицията и е извикан репатриращ автомобил, за да извади товарното превозно средство.

Докато върви операцията, ул. „Видин“ в участъка от пресечката с булевард “Бозвели“ към жп гарата е затворена за движение, съобщи Русе Медиа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    9
    Свободен
    Тепърва градът ще се разпада заради Пенчовци, Стоиловци и и всякакви аматьори.
  • 9
    8
    до 5
    Това с претоварването на големите камиони на малки, че и електрически, къде си го видял?:) Колко малки електрически камиончета ще са нужни, за да да заредят един обикновен квартален супермаркет, бе теле? Претоварването струва и пари! Стига мокри зелени сънища и фантазии!
  • 12
    7
    Томов
    До господина , който пише как се правило в цивилизования свят , където камионите не влизали в градовете въобще от България излизал ли е . Че с такива камиони съм се тикал в топ центровете на градове като Франкфурт , Мюнхен , че това на снимката е камион че, а за Англия да не споменавам , че чак съм се препотявал докато извадя камиона или ремаркета от обекта , но нали българина е завистлив малоумник пак трябва да плюе и дава акъл къде се карали и на какво се разтоварвало.
  • 2
    6
    до 5
    тук не ти е цивилизацията, тук е бенгази, виж кмета какъв уруд е, виж всичко останало, и слез на земята
  • 10
    5
    Русе
    Мястото на камионите е извън града в логистични центрове . Там се разтоварват на малки електромобили и се разнасят по клиентите. Така се прави в цивилизования свят.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари