Камен Донев: Върлува един повсеместен мързел

0
Всяко нещо, което не се случи веднага и което не става лесно е „по-нататък”, „това нищо не струва”, „какви са тия, тия нищо не правят”… Чакай малко! Ти какво правиш, ти какво създаде на тази земя, освен да си купиш къща, кола и да наприказваш куп глупости?
Всяко нещо, което не се случи веднага и което не става лесно е „по-нататък”, „това нищо не струва”, „какви са тия, тия нищо не правят”… Чакай малко! Ти какво правиш, ти какво създаде на тази земя, освен да си купиш къща, кола и да наприказваш куп глупости? Видео: bTV

Актьорът за танца, "лошо гледащите лица" и родния град Русе.

Човек трябва да търси вдъхновение във всичко, а най-хубавото нещо е да работиш в отбор, който гледа към една цел.

Това коментира в ефира на bTV емблематичният български актьор Камен Донев. Според него, обаче, преобладават хората „с лошо гледащи лица”.

„Сега върлува един повсеместен мързел. Всяко нещо, което не се случи веднага и което не става лесно е „по-нататък”, „това нищо не струва”, „какви са тия, тия нищо не правят”… Чакай малко! Ти какво правиш, ти какво създаде на тази земя, освен да си купиш къща, кола и да наприказваш куп глупости?”, запита Донев.

По думите му това е и причината ние като народ да сме „там, на парапета, облегнати със семките в ръка, плюейки тоя и оня”, докато други на Балканите се развиват.

„Искам да вярвам и вярвам, че нещата могат да стават все по-добри и моля никой да не ми пречи, защото ще му се случи много неприятна случка!”, предупреди къде на шега, къде сериозно актьорът.

Той готви нов спектакъл, като описа какво няма да бъде: „Следващият ми спектакъл ще е в основата на Ниагарския водопад. С Федерер ще направим една много дълга сесия, в която докато единият удря топчето, другият се движи заедно с топчето и изписва върху него хайку стих. Това ще продължи 14 часа”.

Бащата на Камен Донев е създател и е бил ръководител на фолклорен състав в Русе.

Актьорът споделя, че танците са го научили на дисциплина и на организация.

Той каза, че за танцът може да учиш цял живот и да го преоткриваш неспирно.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Мило, хайде да направим нещо романтично тази вечер!
- Добре, ще гледаме мача на свещи.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари